Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - 2300 København S

Økonomi *

Husleje

19.500,00 kr.

Forbrug
1.500,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
58.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
124 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. januar 2018
Lejeperiode
1 år - 2 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
I denne lejlighed får du næsten lige så meget altanplads som du får lejlighed. Der er hele tre altaner, så du har mulighed for at nyde solen hele dagen lang.

Inde i lejligheden finder du et stort køkken alrum med åben forbindelse til stuen. Køkkenet er holdt i lyse farver med en halv væg ud mod spisestuen. Fra begge stuer er der udgang til en altan.

Lejligheden har udover dette to værelser. Master bedroom har adgang til eget badeværelse. Der er ligeledes store vinduer, som lader en masse lys slippe ind i rummet. Det sidste soveværelse kan bruges som enten kontor/gæsteværelse eller et børneværelse.

OBS!! Lejligheden er møbleret!

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er Home Connector, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.