Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses ældrebolig - Sankt Hedvigs Vej, 6000 Kolding

Økonomi *

Husleje

8.206,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
28.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
98 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
OBS! Denne boligafdeling bliver frem over administreret af Alfabo.

Hvis du kunne tænke dig at bo i afdelingen eller allerede bor i afdelingen, så skal du fremover gå ind på hjemmesiden for at skrive dig på ventelisten og for at finde informationer om afdelingen.

*****

107 moderne centralt beliggende ældre-/plejeboliger, med dejlige velholdte fællesområder. Boligerne er opført i 2004, i tilknytning til Teglgårdsparkens Plejecenter. Der er elevator i afdelingen.

Her er kort afstand til indkøb, gågade, bybus, rutebiler og tog.
Der er fællesvaskeri i afdelingen.

Fælleshuset på Teglgårdsvej 19 har plads til 46 personer og kan udlejes til Lejerbo's beboere.

Boligerne udlejes af Kolding Kommune, Myndighedsafdelingen.

ANTENNE: AFIK leverer antennesignal og er en del af lejemålet. Ved indflytning modtager man det signal som tidligere lejer har haft. Pakkeskift og passiv medlemskab er muligt mod gebyr, dog gratis indtil 14 dage efter indflytning. Informationsskrivelse udleveres af Servicecenteret ved indflytning. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Da denne bolig er en Ældre/plejebolig, er der ved dødsfald en opsigelse på løbende måned + l måned i henhold til Lov og Leje af Almene Boliger § 71 stk. 4. Som det fremgår af § 7 i lejekontrakten, skal boligen være tømt senest l4 dage før opsigelsesvarslets ophør. Da denne bolig er en Ældre/plejebolig, er der ved dødsfald en opsigelse på løbende måned + l måned i henhold til Lov og Leje af Almene Boliger § 71 stk. 4. Som det fremgår af § 7 i lejekontrakten, skal boligen være tømt senest l4 dage før opsigelsesvarslets ophør. Det er ikke tilladt at holde husdyr. Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.