Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lejlighed i Domus Vista

Økonomi *

Husleje

8.771,03 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
215,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV
169,78 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
25.718,01 kr.
- Depositum
25.718,01 kr.

Detaljer *

Størrelse
62 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 15. januar 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Domus Vista er centralt beliggende på Frederiksberg ud til Roskildevej. Ejendommen har 29 etager, og var, da den blev opført, Nordeuropas højeste beboelsesejendom. Domus Vista har modtaget en pris fra Frederiksberg Kommune for den anderledes og spændende arkitektur. Ejendommen fremtræder i en stram arkitektur med ”rene” linier og fuldstændig ens etager. På højhusets østlige side er placeret en randbebyggelse i to etager. Randbebyggelsen og de to første etager i højhuset bruges til erhverv. I stueplan ligger forretningscenteret med diverse dagligvare forretninger, apotek, bank, café mm. Desuden indeholder ejendommen 476 lejligheder. Lejlighederne er meget lyse med store vinduesarealer. Lejlighederne har en formidabel udsigt, hvor man fra de øverste etager kan man se det meste af København. Langs ejendommen er grønne områder, der giver et hyggeligt udendørsareal. Højhuset har gennemgået en fuldstændig betonrenovering, der blev afsluttet i 1996.I ejendommens kælder er indrettet fællesvaskeri.

Bemærk

Boligen overtages vel vedligeholdt. Aconto forbrug fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er Akelius, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.