Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4-værelses lejlighed med fantatisk udsigt over Sydhavnen

Økonomi *

Husleje

17.600,00 kr.

Forbrug
1.400,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
17.600,00 kr.
- Depositum
52.800,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
131 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. april 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen er nyopført i slutningen af 2016 og er beliggende i Teglholmen. Teglholmen er et område i udvikling og er tæt på både by og natur. Ejendommen er således beliggende tæt på shoppingcenteret Fisketorvet, Amager Fælled og meget mere.

Lys, rummelig treværelses lejlighed med centralt opholdsrum med åbent køkken, spiseplads og opholdsstue. Herfra er der udgang til dejlig altan. Lejligheden er udstyret med alle hårde hvidevarer.  Derudover er der to soveværelser.

Lejligheden er udført i lyse kvalitetsmaterialer, bl.a. egetræsgulv og store vinduespartier, der giver et fantastisk lysindfald.

Lejligheden er delevenlig.

For mere info se www. hjemmesiden

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.