Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Sct Knuds Park, 9800 Hjørring

Økonomi *

Husleje

9.300,00 kr.

Forbrug
500,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
27.900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
99 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
I det naturskønne område i det vestlige Hjørring ligger denne super lækre lejelejlighed på 3. sal. Lejligheden er en del af 26 nyopførte og attraktive lejligheder.

Lejligheden fremtræder i super flot stil og har aldrig været beboet. Her får man 99 m2 fordelt på: Entré, badeværelse med bruseniche, vaskesøjle og med gulvvarme. Endvidere flot, stilrent køkken og lys stue med udgang til 11 m2 sydvestvendt altan med udsigt over grønne omgivelser. Derudover er der 2 gode værelser.

Med kvalitetsmaterialer og gode funktionelle løsninger opfylder lejligheden alle krav til en moderne bolig – smukke trægulve, hvide gipslofter og store træ/alu vinduer, som sikrer et super godt lysindfald. I lejligheden er der ventilationssystem der skaber et behageligt indeklima og sparer energi. Der kan forventes et særdeles lavt varmeforbrug i lejligheden.

Elementer i køkken og badeværelse er fra HTH og hvidevarer fra Siemens

Til lejligheden er der egen carport og depotrum. Derudover elevator til lejligheden samt dørtelefon. Der er også gode gæsteparkeringsmuligheder.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.