Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Søren Frichs Vej, 8230 Åbyhøj

Økonomi *

Husleje

12.699,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
12.699,00 kr.
- Depositum
40.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
104 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Med super god beliggenhed med kun et par kilometer til centrum kan vi nu tilbyde denne lækre 4 værelses lejligheder i en helt nybygget ejendom i Åbyen.
Lejligheden er godt indrettet med pænt lyst køkken med opvaskemaskine. Køkkenet er i åben forbindelse med dejlig opholdsstue, hvorfra der er udgang til 2 altaner. Soveværelse og 2 værelser. Lækkert badeværelse med kombineret vaskemaskine og tørretumbler.
Der er flotte parketgulve i lejligheden.
Gode fællesfaciliteter med elevator samt pulterrum til lejlighederne. Der bliver etableret et fællesareal med gode muligheder for fællesskab. Der er mulighed for at leje en p-plads i ejendommen.
I ejendommens stueetage er der en Netto, så der er kort afstand til indkøb.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.