Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Amager Strandvej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

16.600,00 kr.

Forbrug
1.300,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
16.600,00 kr.
- Depositum
49.800,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
118 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Super lækker stor 4 værelser med fantastisk udsigt til Amager Strand

Velkommen i dette nyere og dejlige byggeri nær det fantastiske Amager Strand, som er et skønt område med en god strand og de store natur skønne områder.

Lejligheden vi her har fornøjelsen af, at udleje er super lækker og en af de bedste i byggeriet. Her kan det blandt andet nævnes den dejlige udsigt der er udover Amager Strand, som kan nydes fra køkkenet, stuen og fra det ene værelse, hvor den nuværende lejer i dag har soveværelse, så man kan vågne op til en fantastisk solopgang.

Lejligheden er en stor 4-værelses med god planløsning, som byder på: Entre med plads til overtøj og sko, køkken med masser af skabsplads og køkken-ø, i forbindelse med køkkenet er den store vinkelstue placeret, hvor der er godt plads til spise- og sofaafdeling. Fra stuen er der udgang til den solrige altan, hvor man kan se ned til Amager Stand. Derudover byder lejligheden på et stort badeværelse, med vaskemaskine og tørretumler. Samt 3 gode værelse, hvor der i det ene er adgang til et stort depotrum.

Fra lejligheden er der gåafstand til indkøb, metro, fitness og flere spisesteder.

Endvidere er der afgang til en stor fælles tagterrasse.

Alt i alt er der tale om en fantastisk lejlighed med et fantastisk lysindfald og opført i gode materialer.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelser. Det gøres opmærksom på, at husdyr ikke er tilladt.

Lejligheden er klar til overtagelse d. 1/3-2018.

OBS. Der gøres opmærksom på, at billeder tilknyttet denne lejlighed er taget fra en lignende lejlighed og området

Projekthjemmeside

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.