Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses - Vestergårdsringen, 8260 Viby Jylland

Økonomi *

Husleje

9.245,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
84 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Du får ikke bedre beliggenhed i Stavtrup. Med denne placering får du den smukkeste udsigt ind over Aarhus by. Lejlighederne ligger i et nyere boligområde med masser af børnefamilier.

Du får en 3-værelses lejlighed med et lækkert hvidt Svane-køkken med hårde hvidevarer og masser af bordplads Der er mulighed for installation af egen opvaskemaskine. Lejlighedens hjerterum er det store køkken/alrum og stue med mange gode indretningsmuligheder, alt efter familiens behov. Der er udgang til solrig terrasse fra stuen. Lejligheden indeholder 2 store værelser med faste skabe. I soveværelset er der udgang til en lille terrasse. På det store badeværelse er der plads til installation af egen vaskemaskine og tørretumbler.

Der hører et lille u-isoleret skur med til lejligheden.

Om Stavtrup og nærområdet: Stavtrup har to skoler, institutioner og supermarkeder. Du kommer til at bo tæt på naturen ved Brabrand Sø og Årslev Engsø og cykelafstand til Aarhus C.

Forbrug af el, vand og varme afregner lejer selv direkte til værkerne.

Husdyr ikke tilladt.

For fremvisning kontakt kontoret mandag-torsdag 8-11 og oplys venligst journal-nr. 1004-33.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.