Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Velindrettet villa i attraktivt område

Økonomi *

Husleje

23.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.100,00 kr.
- Vand
700,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
23.500,00 kr.
- Depositum
70.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
133 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
fra d. 1. april 2018
Lejeperiode
op til 3 år
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Særdeles velindrettet hus i 2 plan med dejlig kælder.

I stueplan findes stor opholdsstue med brændeovn, dejlig spiseplads i åben forbindelse med det helt nye og flotte køkken. Fra opholdsstuen er der adgang til stor sydvendt terrasse. I stueplan findes desuden et godt værelse/kontor. Fra den store entré er der adgang til såvel 1. sal som kælderen.

På 1. sal findes stort forældre soveværelse med indbygget skab med skydelåger, 2 gode og lyse børneværelser samt dejligt badeværelse med bruseniche.

Kælderen er indrettet med stort moderne badeværelse med badekar og bruseniche, stort bryggers vaskemaskine, tørretumbler og masser af skabe samt stort disponibelt rum med indbygget skab med skydelåger.

af dette dejlige hus.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.