Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses - Frederiksberg Allé, 1621 København V

Økonomi *

Husleje

25.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.200,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
180 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. februar 2018
Lejeperiode
1 år - 5 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Den gamle frimurer-loge kan nu lejes for 1-5 år.

Boligen er meget unik og egentlig et lille hus for sig uden over- eller underbo.

Lejemålet er i 2 etager, hvor den øverste er med en entré, et badeværelse, et soveværelse og en enorm stue, som er helt unik og meget smuk. Fantastisk stuk og loft. Stuen er meget anvendelig både som opholds- og spisestue. Åbent køkken med alle hårde hvidevarer og rigeligt med skabsplads.

I boligens nederste etage er der en mellemgang, som med lidt god vilje kan bruges som kontor. Dernæst er et værelse, som for de fleste ville kaldes for et depotrum, men det er godkendt til beboelse og har vindue.

Ideel beliggenhed på Sankt Thomas Plads og i gåafstand til Værnedamsvej og Vesterbrogade. Perfekt bolig til et par eller en single, som ønsker en helt unik bolig, og hvor beliggenhed er essentielt.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.