Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Stor 2-værelses lejlighed i flere plan, lige ved Aalborg Zoo og Sygehus Syd, beliggende på stille villavej tæt på centrum.

Økonomi *

Husleje

7.900,00 kr.

Forbrug
1.000,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.900,00 kr.
- Depositum
23.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
90 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejemålet indeholder: Stor stue med adgang/trappe op til egen terrasse og lukket have. Fra stuen, lige ved siden af indgangen, er der opgang til lyst køkken i HTH m/grebsfri, hvide låger. Alt i hårde hvidevarer: opvaskemaskine, komfur, ovn, emhætte, køle/fryseskab og vaskemaskine. Fra stuen er der nedgang til soveværelse med indbygningsskabe, pænt badeværelse med store lyse klinker, væghængt toilet, bruseniche og badmiljø, samt stort opbevaringsrum. I hele lejligheden er der skibsplankegulv, hvidmalet filt på vægge, spot i loftet, ny el og vvs-installationer. Haven og nyanlagt træterrasse tilhører lejligheden og er sydvendt.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.