Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Falkevej, 8800 Viborg

Økonomi *

Husleje

5.100,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
825,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
5.100,00 kr.
- Depositum
15.300,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
76 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. maj 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Stor lys stue med udgang til altan. Soveværelse med skabe. Værelse med skab. Køkken fra 2008. Badeværelse med badekar.  Entre. Kælderrum. Der er parketgulve i lejligheden. Energimærke D.

Etagebyggeri beliggende få minutter fra Viborg centrum og med udsigt til store grønne arealer i udkanten af Viborg By. I umiddelbar nærhed af ejendommen er der gode busforbindelser til by og lokalområdet. Til ejendommen hører et større parkanlæg samt et rigeligt antal parkeringspladser og garager. I umiddelbar nærhed af ejendommen findes gode indkøbsmuligheder, restaurant/bar, børnehaver, skoler, m.m.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.