Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Vestre Teglgade, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

13.741,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.741,00 kr.
- Depositum
41.223,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
97 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. maj 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejlighederne

Fakta

Højt til loftet
Masser af dagslys
Store vinduespartier helt til gulv
Altan eller terrasse i de fleste boliger
Frodigt gårdmiljø
Depotrum
Fælleslokale i stueetagen

Brohuset er en boligkarré med i alt 93 lyse og rummelige lejligheder. Rumhøjden er på hele 2,6 m, og de store vinduespartier helt til gulv gør boligen endnu mere rummelig og lader dagslyset strømme ind. Materialerne er nøje udvalgt med fokus på funktionalitet og god kvalitet. Trægulvene i lejlighedens værelser, stuer og køkken er i eg med mat hvid lak, der fremstår lyst og er rengøringsvenligt. Hele lejligheden er opvarmet af gulvvarme, så små og store fødder kan holde sig varme om vinteren.
I køkkenet er valgt en sort kompaktlaminatbordplade med underlimet vask, der står i god kontrast til de hvide køkkenelementer med integrerede greb fra Svane. Køkkenet er udstyret med alle hvidevarer – ovn, kogeplader, opvaskemaskine og køle-fryseskab.

* Lejen inkl. rabat løber frem til d. 30. november 2019.
I stueetagen findes de mindre lejligheder, som er hævet ca. 1 meter over terræn og har en stor altan mod gården. De største penthouse-lejligheder ligger på 6. til 7. sal. Badeværelset er gjort ekstra rumligt med et stort spejl og væghængt toilet, og der er plads til at placere en vaskesøjle. De fleste boliger har en stor altan mod syd eller vest. Alle altaner er trukket halvt ind i bygningen, så den er lidt privat, og du vil altid kunne sidde i læ og tørvejr.
I kælderen er der etableret en opfattende cykelparkering med direkte adgang via elevator fra de fleste opgange.
Fælleslokale
Mødet i kajakklubben, barnedåben eller den runde fødselsdag kan holdes i fælleslokale i stueetage med mulighed for, at åbne de store vinduespartier og sætte sig ud i gården. Der er køkken med både ovn, opvaskemaskine og køle/fryseskab. Lokalet lejes for en weekend og overtages/afleveres rengjort.
Udearealer
Den hyggelige gård er indrettet som et frodigt og naturligt landskab og skaber et indbydende, lyst og trygt miljø, som understøtter det sociale liv i bydelen for alle aldre. Gårdrummet er et aktivt rum, hvor naboer mødes, og det er opdelt i to zoner – et rekreativt rum og et lidt lavere liggende funktionsrum til blandt andet cykelparkering.
På plænen, som er placeret i gårdens solside, er der rig mulighed for leg, aktiviteter eller afslapning. Høje træer med lysåbne kroner danner et let løvtag i dele af gårdrummet og sikrer, at det fremstår grønt og frodigt.
Miljørigtig og lavt vedligehold
Boligerne er opført i energiklasse 2015, hvilket sikrer, at boligerne opfylder skrappe energikrav og dermed holder varmeudgifterne i bund. Det giver et behageligt indeklima og en fornuftig boligøkonomi og desuden kan man have god samvittighed over at passe på miljøet. Der er brugt gode materialer, som kun kræver et minimum af vedligeholdelse, så du i stedet kan bruge kræfterne på det du virkelig holder af.

Bemærk

* Lejen inkl. rabat løber frem til d. 30. november 2019.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.