Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Mølleåparken, 6200 Aabenraa

Økonomi *

Husleje

6.235,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
450,00 kr.
- Vand
250,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
40,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
6.235,00 kr.
- Depositum
18.705,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
75 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejlighed på Mølleåparken, beliggende på 2 sal. Dejlig lys stue/køkken med udgang til egen altan på 8 m2. Stort soveværelse med indbygningsskabe. Badeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Lejligheden har fyrplanke gulve, fyldningsdøre og Invita køkken. Køkken, gang og bad har klinkegulv med gulvvarme. Parkering i gården, elevator i ejendommen.
Centralt beliggende med gåafstand til alt. På Mølleåparken findes fælleslokaler samt gæsteværelser. Fælleslokaler der skaber rammen om et fællesskab – hvor alle kan være med og hvor der er plads til alle. Så her kan du være dig selv, når du ønsker at være dig selv. Og du behøver aldrig at være alene, når du ikke ønsker at være alene. Udover at nyde den centrale beliggenhed i hjertet af Aabenraa, med nem adgang til alle faciliteter og forretninger i bycentrum, kan du også nyde den skønne udsigt.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.