Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Skyttehusgade, 7100 Vejle

Økonomi *

Husleje

7.453,00 kr.

Forbrug
819,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
14.506,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
95 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. marts 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejemålsbeskrivelse
Stor lys og flot renoveret lejlighed med lakerede bøgeparketgulve overalt i lejligheden. Lejligheden er indrettet med 2 stuer adskilt af fransk dør samt soveværelse. Lyst køkken med opvaskemaskine og hvidlakeret/bøg køkkeninventar. Badeværelset fremstår flot med hvide fliser, gulvvarme samt vaskemaskine og tørretumbler.

Husdyr ikke tilladt.

Ejendomsbeskrivelse
Ejendommen, som er opført i 1923 og løbende moderniseret, er beliggende nær Nørremarksskoven og tæt ved centrum. Ejendommen består af 8 lejligheder. I kælderen er der fælles vaskeri, tørrerum og cykelrum. Til hver lejlighed er der ligedes et pulterum. Tilhørende ejendommen er der en lille solgård.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.