Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3-værelses lejlighed i Odense i 2 plan - få 1 måneds lejefrihed

Økonomi *

Husleje

10.388,67 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
480,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
10.360,67 kr.
- Depositum
31.082,01 kr.

Detaljer *

Størrelse
95 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ved leje af denne bolig opnås der gratis leje den første måned

Hyggelig-værelses lejlighed i Filosofhaven i 2 plan og med toilet på begge etager. Boligen består af entré, stue, køkken, badeværelse med toilet på underste etage foruden toilet på øverste etage og 2 værelser med indbyggede skabe. Boligen er således klar til indflytning. Boligen overtages nyistandsat.

Filosofhaven er et spændende, asymmetrisk bygning med røde facader og rødt tag. Som kontrast har bygningen hvide vinduer og hvide altaner, der giver ejendommen et elegant udseende. Ejendommen er bygget i 1986 og består af 97 herlige lejligheder. En række lejligheder er forsynet med altaner mens andre har udbyggede vinduer. Fra ejendommen er der en flot udsigt til Odense Å og Munkemose. Filosofhaven ligger perfekt i Odense centrum ved de hyggelige gågader og spændende bymiljø. Det gælder for alle nye lejeaftaler, at det ikke er tilladt at ryge i lejemålet. Det skyldes, at udlejer ønsker at minimere rygning på ejendommen og på sigt gøre den røgfri.

Bemærk

Ved leje af denne bolig opnås der gratis leje den første måned Boligen overtages nyistandsat. Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI, og er du registreret hos RKI, vil vi ikke kunne udleje boligen til dig. Bofællesskab ikke er tilladt. Højest 2 personer /2 personer med børn må bo sammen i lejligheden. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.