Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lækker lejlighed i Risskov

Økonomi *

Husleje

10.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
31.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
88 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Særdeles attraktiv beliggenhed i det populære Risskov.
Ejendommen ligger i det nye boligområde, Risskov Engpark. Kun 6 km til Aarhus centrum og tæt på naturområdet med den smukke Egå Engsø, der giver mulighed for gode løbe- eller gåture.

Dejlig, lys lejlighed i ejendom opført i 2017. Lejligheden har stor rummelig altan, og selve lejligheden er indrettet med køkken og stue i åben forbindelse. Det flotte hvide køkken er fra Svane med gode hårde hvidevarer. Lækkert rummeligt badeværelse, hvor der er forberedt til vaskemaskine
og tørretumbler. Lejligheden er med gulvvarme, og der er depotrum i lejligheden, hvilket kan fungere som fx. opbevaring eller walk-in-closet.

Der er gratis parkering omkring bygningen og flere muligheder for cykelparkering.

Husdyr er tilladt, men det kræver tilladelse fra udlejer.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.