Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses villa - Nørresøvej, 8800 Viborg

Økonomi *

Husleje

10.500,00 kr.

Forbrug
1.333,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
31.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
156 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ørne har det med at placere deres rede højt, frit og utilgængeligt. Bortset fra det sidste punkt er dette kendetegn for ejendommen på Nørresøvej 62 i Viborg, hvor den interesserede liebhaver nu kan føre boligdrømmen ud i livet.

Reden ligger højt hævet ved skoven og med en imponerende panoramaudsigt over Nørresøens vande og endda kan blikket nå ud over Søndersø. Vi er på kanten af det kuperede terræn og fra en fremskudt position kan det frie udsyn og årstidernes evige skifte nydes i fulde drag.

Huset er opført i 1963, tegnet af arkitekt Riis Andersen, ombygget i 1988 og har for fem år siden fået monteret et nyt tag af listepap. Ændringerne har bl.a. medført en tilbygning i brændt tegl med egen indgang, bad, gang og opholdsstue, som fx kan bruges som eksklusiv teenager-lejlighed i huset.

Samtidig har huset mange skønne detaljer. Her er buede indgangsdøre, en hyggelig brændeovn, store vinduespartier mod søsiden og et nyere køkken i hvid eg – blot for at nævne noget af det mere fremtrædende af slagsen.

De 156 kvadratmeter boligareal er godt fordelt med entré, velværelse (læs: bad), gang, flere værelser, spisestue med udsigt og åben dagligstue i forbindelse med køkkenet. Som nævnt også en attraktiv tilbygning og en større kælder til vask, værksted, opbevaring og kreativitet.

Grunden er en naturgrund på 1.330 kvadratmeter, der er med til at understøtte husets kvaliteter og skønne beliggenhed på toppen af en bakke. Alt i alt taler vi om en ejendom i særklasse grundet den enestående udsigt, den spændende arkitektur og de byggetekniske kvaliteter, som er fremkommet til netop dette ene formål.

Velkommen til en eksklusiv ørnerede, hvor du naturligvis vil blive venligt modtaget.

Max udlejningsperiode frem til 15.04.2020.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.