Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses lejlighed - Vallensbæk Strandvej, 2665 Vallensbæk Strand

Økonomi *

Husleje

17.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.200,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV
150,00 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
52.500,00 kr.
- Depositum
52.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
150 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
mindst 3 år
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Skøn familiebolig på 150 kvm. - tæt ved de rekreative områder ved Vallensbæk Strandvej
Skøn familiebolig på 150 kvm. udlejes.

Med rigtig fin beliggenhed – tæt ved de dejlige rekreative områder ved Vallensbæk Strandpark, udlejes nu 150 velindrettede kvadratmetre. Lejemålet udgør stueetagen af en velholdt villa, hvor der på 1. sal ligger en tandlægeklinik.

Lejemålet indeholder:

Entre, som er fælles med tandlægeklinikken. Stor fordelingsgang med gode skabe til overtøjet. Stor stue med dejligt lysindfald og udgang til vestvendt terrasse. To gode børneværelser/kontor, samt stort forældresoveværelse med håndvask og indbyggede skabe. Endvidere værelse/kontor.

Badeværelse/toilet med bruseniche, bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, samt fyrrum med udgang til haven og parkeringsområdet. Til lejemålet hører brugsret til lukket havestykke, der vender væk fra vejen samt til garage. I dagtimerne deles øvrige p-areal med klinikkens ansatte og patienter.

Der er nem adgang til offentlig transport - både bus og s-tog nås indenfor få minutter, ligesom Ring 3 og motorvejsnettet nås på et par minutter.

Ring for en fremvisning af denne skønne lejebolig.

Muligheder ved denne bolig

Gårdmiljø, Nyistandsat, Parkeringsplads

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.