Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses - Ryesgade, 2100 København Ø

Økonomi *

Husleje

19.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
116 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ny etableret taglejlighed med egen tagterrasse med en unik panoramaudsigt over byens tage.

Fra det rummelige køkken alrum, kan du træde ud på en sydvendt altan med plads og adgang til vaskesøjle placeret øverst på den oprindelige bagtrappe.

Du træder ind næsten midt i boligen, med et garderobeskab og et større badeværelse med stor bruseniche ligger lige for. I den venstre side af lejligheden finder du to gode værelser, hvor boligens sidste værelse ligger bag stuen. Køkkenet ligger som det første i det store køkkenalrum, med adgang til altanen fra køkkenet og ydermere en dobbeltdør ved spisebordsområdet, som forbinder ude med inde på årets varmere måneder. I stuen fører en skulpturel trappe dig op til den store tagterrasse.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.