Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Velbeliggende og velindrettet.

Økonomi *

Husleje

19.900,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
2.025,00 kr.
- Vand
375,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
59.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
175 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
op til 2 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELBELIGGENDE OG VELINDRETTET.

Total ny-renoveret, velindrettet og velbeliggende lækkert rækkehus i forskudte plan på ialt 175 m2 med plads til børnefamlie. Skoler og institutioner ligger tæt på. Særdeles gode indkøbsmuligheder i Hørsholm - tæt på den internationale skole NGG og iøvrigt offentlige skoler.
Indeholder: klinkebelagt hall med toilet med badekar og bruser. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler i forbindelse med det ene soveværelse og badeværelse nummer to. Ialt 3 gode soveværelser og et kontor. Tv-stue, dejlig rummelig opholdsstue og meget lækkert køkken/alrum med alle hårde hvidevarer. Udgang til meget nem have med udsigt over fællesarealer mv
Ejendommen kan lejes umøbleret eller delvist møbleret efter nærmere aftale.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.