Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

10m2 værelse i stor villa med have

Økonomi *

Husleje

3.900,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
3.900,00 kr.
- Depositum
10.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
10 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Vi søger en ny roommate fra 1/5 i vores villa i Tilst, Aarhus.
Det drejer sig om et værelse på 10 m2 til 3900 kr om måneden (incl. el, vand, varme og internet) på Havkærvej i Tilst (bus 3A og 14 går fra hoveddøren), hvorfra det er nemt at komme til blandt andet BSS og centrum. Værelset er i et hus på omkring 180 m2, som deles med 3 andre. Fælles arealerne består af to toiletter, køkken (med opvasker), to stuer, en udestue, depot, have, terrasse, parkering og vaskerum (vaskemaskine og tørretumbler).

Lidt om os:
Vi er alle 3 studerende, et kærestepar og en fyr. Sebastian er 23 år og læser til sygeplejerske og har boet i Kina i et års tid. Han elsker at være i køkkenet hvor han bager en del og laver en del kinesisk mad.
Mathias er 24 år og læser innovation og entrepreneurship. Træner i sin fritid karate og er ellers glad for en øl eller fire i ny og næ.
Maria er 23 år og læser til møbeldesigner på 4. semester. Maria er husets bingewatcher og laver en del kreative projekter.
Fælles for os alle er at vi godt kan lide at tilbringe tid sammen i køkkenet eller stuen med fælles madlavning eller en god film, ligesom vi også nyder at holde en god fest i huset.

Vi søger en person med godt humør og som gerne vil have tre super søde roommates, men som samtidig er ansvarlig overfor at holde et pænt og rent hjem. Derudover ønsker vi en roommate der ønsker at deltage i vores lille bofællesskab, uden at vi behøver dele madbudget.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.