Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Indflytningsklar 2 værelses lejlighed med fjordudsigt

Økonomi *

Husleje

7.251,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
500,00 kr.
- Vand
350,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.246,00 kr.
- Depositum
21.738,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
74 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden er indrettet med rummelig entré med mulighed for indretning af garderobe samt opstillet garderobeskab. Badeværelse med bruseniche samt vaskemaskine. Lejlighedens stue vender ud mod gården, hvor der er mulighed for at opstille cafesæt. I køkkenet er der et hvidt HTH køkken og gulvene i lejligheden er af mørkt mahonie træ.

Adgang til gården fra lejligheden med kig til fjorden. Her kan man nyde stilheden og en dejlig aften med udsigt til skibene i fjorden samt byens mange arrangementer ved fjorden.

Hvidts Gaard er på 5 etager og rummer 2, 3 og 4-værelses lejligheder samt en enkelt på 5 værelser.

Adgangen til boligerne sker via trappeopgange med elevatorer såvel direkte fra gaden som det spændende gårdmiljø, der vender ud mod Limfjorden.

Under Hvidts Gaard er der privat, aflukket parkeringskælder, hvorfra elevatorer giver direkte adgang til alle etager. Et avanceret låsesystem med magnetkort til alle fælles- og lejlighedsdører giver beboerne yderligere tryghed. Herudover er der pulterrum til hver bolig i kælderen, og her er der tillige tørrerum med tørretumblere.

Lejerne har mulighed for at leje p-plads i kælderen.

Ejendommen grænser direkte op til kanalen og blot et "stenkast" fra det maritime og eksklusive miljø på havnefronten i Aalborg.

På Aalborg Havnefront, få meter fra Hvidts Gaard finder du:

- Jomfru Ane Parken som kan nydes på en dejlig sommerdag - Baner hvor der kan spilles fodbold, basket m.v. - Aalborg Havnebad hvor man kan tage sig en dukkert i fjorden - Spændende akitektur som Utzon Centeret - Det nye byggerri Musikkens Hus - Rig mulighed for gastronomiske oplevelser i de mange restauranter - Lej en GoBoat og se Aalborg fra vandet - Aalborg Street Food - The Lighthouse, hvor en dejlig frokost/aftensmad kan nydes fra nogle af de 16 forskellige køkkener - Vestre Fjordparken, hvor der er mulighed for både at svømme, sejle i kano, windsurfe, vinterbade eller nyde solen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.