Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed med altan i Brabrand

Økonomi *

Husleje

7.824,77 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
560,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
23.414,31 kr.
- Depositum
23.414,31 kr.

Detaljer *

Størrelse
68 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. september 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne dejlige lejlighed ligger perfekt på 2. sal med en absolut topbeliggenhed i Gl. Brabrand!

Her ligger man i gåafstand til Brabrand Søen, Årslev Engsø og de skønneste naturområder, skov og etablerede stisystemer. Indflytningsklar lejlighed på en attraktiv beliggenhed!

Planløsningen består i: Entre med skabe, stue, der har et dejligt lysindfald samt udgang til altan - her fra et dejligt kig til naturskønne grønne områder, 1 soveværelse, lækkert badeværelse i lys stil med brus og vindue, lækkert hvidt åbent køkken.

Mulighederne for dagligvareindkøb, skole, sportsinstitution og offentlig transport må siges at være gode, da ejendommen er placeret med en rigtig god infrastruktur.

I kort afstand fra lejligheden ligger Brabrand-stien, hvorfra man nemt kan komme til Aarhus By via cykel.

Ejendommen har et herligt beboerrum og garageanlæg forbeholdt beboerne. Ved ejendommen er der flere store grønne arealer med legeplads.

Bemærk

Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.  Boligen overtages nyistandsat.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.