Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Kenny Drews Vej, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

12.900,00 kr.

Forbrug
1.000,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
12.900,00 kr.
- Depositum
38.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
89 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lækker 2 værelses lejlighed med god planløsning

Denne dejlige 2 værelses lejlighed byder på masser af lys og gode kvadratmeter og er oplagt til parret, som ønsker at bo i et moderne og maritimt miljø. Fra lejligheden er der gåafstand til hyggelige spisesteder, indkøbsmuligheder og offentligt transport.

Lejligheden byder på 89 m2 og er indrettet således: Entre med plads til overtøjet, stort badeværelse med vaskesøjle ( tørretumler og vaskemaskine), stort og lyst køkken i forbindelse med stuen, hvorfra der er adgang til den solrige altan. Fra køkkenet er der adgang til det store soveværelse.

Endvidere findes der kælderrum til lejligheden.

Området:

Hjortholm er beliggende på Sluseholmen, der med sine mange kanaler skaber et maritimt miljø. Sluseholmen består af 8 øer med forskellige karréer i forskellige udtryk, der alle er broforbundne. De mange kanaler indbyder til aktivitet omkring vandet, hvilket blandt andet kan ske i form af kajakroning eller i form af en svømmetur i havnebadet "Koralbadet".

Lejligheden kan overtages pr. d. 01.03.2018.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere. Kontakt os og hør nærmere om den pågældende lejlighed.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.