Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Dejlig 4-værelses lejlighed tæt ved DR-Byen

Økonomi *

Husleje

14.679,38 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
770,00 kr.
- Vand
390,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.679,38 kr.
- Depositum
44.038,14 kr.

Detaljer *

Størrelse
102 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. juli 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Schades Have er et smukt, afbalanceret og harmonisk byggeri der forener gammelt og nyt. Den grønne tanke er tænkt ind i arkitekturen og der bidrages med et grønt islæt til lokalmiljøet.

Bebyggelsen består af 173 boliger med 1- til 6-værelses lejligheder fra 55 til 169 m2 med et yderst særligt lysindfald. Boligerne er veldisponeret med lyst og lækkert materialevalg samt et moderne HTH-køkken der støtter op om det åbne rum.

Alle boliger er med altan eller terrasse hvor flere af taglejlighederne har store tagterrasser i bedste penthousestil.

Udeområdet byder på en fælles grøn gårdhave der også indeholder private terrasser. Der er en fin balance imellem områder til ro og frisk luft samt lege områder.

Huset rummer en cykel- og bilparkering i kælderen og derudover vil der også være mulighed for at parkere sin cykel i et dertil beregnet skur i gårdhaven.

Ejendommen er beliggende ved siden af DR Byen med metroen og dermed det pulserende liv i city meget tæt på. Desuden findes det naturrige Amager Fælled blot få hundrede meter væk.

Nabolaget favner bredt idet der både er uddannelsessteder, rig mulighed for fritidsaktiviteter, caféliv, skoler, vuggestuer samt børnehaver og meget mere.

Der tillades ikke rygning i boligerne samt på ejendommens område. Det er tilladt at ryge på egen terrasse/altan.

Bemærk

Boligen overtages velvedligeholdt. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI, og er du registreret hos RKI, vil vi ikke kunne udleje boligen til dig. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.