Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed i Odense SØ

Økonomi *

Husleje

9.485,81 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
791,67 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV
469,31 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
9.016,50 kr.
- Depositum
27.049,50 kr.

Detaljer *

Størrelse
120 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. juli 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Kirsebærgrenen er et anderledes og spændende byggeri i grønne områder kun fire kilometer fra Odense centrum. Byggeriet er opført som et led i Odense bys 1000-års jubilæum. Ejendommen ligger tæt på skoven i et område med smukke grønne landskaber. Ejendommen er holdt i en enkel stil med hvid facade og lyst tag. Ejendommen indeholder 20 boliger fordelt på ni forskellige lejlighedstyper. En del af lejlighederne er i to plan med dobbelthøje rum. I enkelte lejlighedstyper er der opsat en gangbro fra stuen til balkonen, hvilket giver lejlighederne et unikt perspektiv. Lejlighederne er på 44-117 kvm. fordelt på 1-4 værelser. Til ejendommen hører et fælles haveanlæg og aflåst cykelskur. Husdyr er tilladt efter aftale.

Bemærk

Lejen er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.