Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Remisevej, 7330 Brande

Økonomi *

Husleje

7.125,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
35.600,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
94 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Store lyse lejligheder til leje i ny opført højhus ved Remisen i Brande. Lejlighederne er i størrelse 93 til 111 m2 fordelt på 6 etager med adgang til elevator. Lejlighederne er indrettet med køkken/alrum i åben forbindelse med stuen og direkte udgang til stor altan eller terrasse. Indretningen består af flotte lyse trægulve og de store vinduespartier giver et rigtig godt lysindfald. Badeværelset er med mørkegrå klinker og alle vægge og lofter er hvidmalede. Køkkenet er installeret med induktionskogeplade og der medfølger opvaskemaskine. Det er tilladt at medbringe et husdyr (hund eller kat) ved indflytning, men ikke at anskaffe sig et nyt senere.
Første forbrugsregnskab vil være for perioden 1/10 2016 til 31/5 2017 og dermed omfatte 9 måneder. Efterfølgende forbrugsregnskaber vil være for 1/6 - 31/5 og dermed på normalvis omfatte 12 måneder. Det er tilladt at medbringe 1 husdyr ved indflytning, men ikke at anskaffe sig nye husdyr. Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.