Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

1 værelses familiebolig - Tinghusvej, 7900 Nykøbing Mors

Økonomi *

Husleje

4.089,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
510,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
8.908,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
54 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL BOLIGSELSKABET NYKØBING MORS, AFD. 26- Spændende boliger centralt i Nykøbing Mors

Boligerne- Lyse boliger og grønne udearealer Boligerne fremstår med meget indbydende rum med flotte lysgivende vinduer og fine bøgeparketgulve. Køkkenet er lyst og åbent med komfur og emhætte samt plads til enten en opvaskemaskine eller vaskemaskine. Badeværelset er ældre og velholdt med hvide flisevægge og rødbrunt klinkegulv, brus og toilet. Soveværelset har indbyggede skabe. Der er elevator i bygningen. Tinghusvej er sammen med Emilievej en del af Emiliegården og deler de skønne grønne fælles udearealer, selskabslokaler, gæsterum, parkering, cykelskur, fællesvaskeri m.v. med Emilievej. Forbrug: Vand er inkluderet i huslejen. Varme og el opkræves direkte af forsyningsselskabet.

Afdelingen
-Spændende bylejlighederVi tilbyder spændende bylejligheder med central beliggenhed i Nykøbing Mors. Du bor lige ved velfungerende skoler, daginstitutioner, butikker, busstoppested m.m. Nykøbing Mors udbyder en lang række fritids- og kulturaktiviteter såsom det populære Jesperhus, der ud over en blomsterpark med junglezoo også rummer feriecenter, svømmehal og bowlingcenter. Du kan læse mere om Nykøbing Mors på kommunens hjemmeside.
Nærområdet- Super central beliggenhedEmilievej ligger i skønne grønne omgivelser med fælles arealer med grillplads m.m. Der er parkeringsplads inde i gården, cykelskur og fællesvaskeri. Derudover kan der lejes selskabslokale og gæsteværelse. På Emilievej bor du centralt i Nykøbing Mors - lige ved velfungerende skoler, daginstitutioner, butikker, busstoppested m.m. Nykøbing Mors udbyder en lang række fritids- og kulturaktiviteter såsom det populære Jesperhus, der ud over en blomsterpark med junglezoo også rummer feriecenter, svømmehal og bowlingcenter.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.