Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Clara Pontoppidans Vej, 2500 Valby

Økonomi *

Husleje

13.900,00 kr.

Forbrug
900,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.900,00 kr.
- Depositum
41.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
80 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
I det moderne og hyggelige kvarter "Pontoppidanparken", er denne stuelejlighed beliggende ".

Lejligheden er placeret på 1. sal. Her er to gode soveværelser, som giver mulighed for en god delelejlighed, da værelserne ikke ligger op af hinanden. Yderligere har lejligheden et stort køkken alrum med en god opdeling af både spise & stue afdeling. Til køkkenet medfølger følgende hårde hvidevarer: komfur, emhætte, ovn, køle/fryseskab og opvaskemaskine. I forbindelse med stuen har lejligheden udgang til en dejlig altan. Badeværelset har en god størrelse, samt separat bruseniche og vaskemaskine & tørretumbler.

Lejligheden har god opbevarings mulighed i det medfølgende kælderrum.

Der er mulighed for, at leje en p-plads i ejendommens kælder.

Her er både skole, indkøb og offentlig transport inden for få hundrede meter. Hele området er trukket tilbage fra de store veje, hvilket skaber et yderst børnevenligt område for dem, der ønsker at børnene kan løbe udenfor og lege, men stadig vil være tæt på byen.

Lejligheden er klar til overtagelse 1/07-2018.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.