Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Ebbe Rodes Allé, 2500 Valby

Økonomi *

Husleje

13.250,00 kr.

Forbrug
1.100,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.250,00 kr.
- Depositum
39.750,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
93 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden har et stort køkken alrum med en god opdeling af både spise & stue afdeling. Til køkkenet medfølger hårde hvidevarer: komfur, emhætte, ovn, køle/fryseskab og opvaskemaskine. I forbindelse med stuen har lejlighed en god altan med lys det meste af dagen. Lejligheden har to gode soveværelser, med fin plads til seng og skab. Badeværelset har en god størrelse, samt separat bruseniche og vaskesøjle med vaskemaskine & tørretumbler.

Yderligere har lejligheden gode opbevarings muligheder i depotrummet.

Bygningen er beliggende mellem Vigerslev Allé og Gammel Køge Landevej på den gamle FL Smidth grund, som nu hedder ¨Brombærparken¨. Her er både skole, indkøb og offentlig transport inden for få hundrede meters afstand. Gårdarealet af aflukket fra de store veje, hvilket skaber et hyggeligt og yderst børnevenligt område, uden at komme for langt væk fra byen.

Lejligheden er klar til overtagelse efter aftale.

OBS. Der gøres opmærksom på, at billeder tilknyttet denne lejlighed er taget fra en lignende lejlighed og området.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.