Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4-værelses lejlighed med altan

Økonomi *

Husleje

10.800,00 kr.

Forbrug
1.000,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
32.400,00 kr.
- Depositum
32.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
108 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 15. august 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Stor 4-værelse lejlighed i 2 plan i nyopført ejendom i Odense C. Lejemålet er med stort hvidt køkken fra Tvis med hårde hvidevarer som køl/frys, kogeplade, ovn og opvaskemaskine fra Siemens. Der er plads til en lille spiseplads ved vindue ud til gården.
Badeværelse med hængecloset og glasvæg i bruseniche. Lyse klinker på gulv / bruseniche. Der er vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset. Der er store lyse klinker på gulvet i køkken og entre. Stue og værelser er med trægulv. 20m² Stue med trappe til 2. plan.
På 2. plan er der 3 værelser med skabe. Samt repos med adgang til altan mod gården. Repos kan fint indrettes til kontor / hyggekrog
Lejemålet har p-plads i gården. Samt overdækket cykelskur.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.