Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

6 værelses lejlighed - Møllehusene, 4000 Roskilde

Økonomi *

Husleje

18.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.000,00 kr.
- Vand

ukendt

- El
725,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
55.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
151 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
1 år - 2 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
En skøn og unik lejlighed kun 25 minutters kørsel til København med elevator og parkering.

Denne lækre lejlighed er beliggende i den historiske gamle spritfabrik i Roskilde. Meget centralt beliggende kun 650 meter fra stationen og gågaden med de mange butikker og hyggelige cafeer. I gåafstand ligger endvidere sportsaktiviteter, daginstitutioner, skoler, de flotte parker i Roskilde samt det charmerede havnemiljø.

EJENDOMMEN:
Præsentabel og atmosfærefyldt rødstensejendom. Bygningen har huset den gamle spritfabriks kornlager og bygningens ydre fremtræden er bevaret og er således meget charmerede og atmosfærefyldt. Der er gode parkeringsforhold og et dejligt miljø rundt om denne lejlighed og øvrige fællesarealer. Der medfølger et godt opbevaringsrum i kælderen.

LEJLIGHEDEN:
Selve boligen er på 151m2 indrettet med indgang direkte til dejlig lyst køkken/alrum indrettet med spisestue og køkken. I stueplan findes også et badeværelse med bruseniece og vaskesøjle. Fra alrummet er der adgang til 2 gode værelser. 1. salen rummer en stor lækker stue samt 2 gode værelser i forbindelse med hinanden.

Kan lejes møbleret og umøbleret.
Skal ses og opleves.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.