Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lejlighed på 115 m2 - Ny Østergade, 1101 København K

Økonomi *

Husleje

19.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.200,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
57.000,00 kr.
- Depositum
57.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
115 m²
Værelser

ukendt

Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
115 lyse og lækre kvadratmeter med udsigt over livet i kvarteret

Drømmer I om lejlighed i Indre By, gerne i det hyggelige kvarter mellem Strøget og Kgs. Nytorv? En stor lejlighed, men ikke en hel fodboldbane? Så prøv på jeres næste kigge-efter-lejligheder tur at slentre gennem Ny Østergade. Den har ligget godt og længe som en kendt og levende sidegade til Strøget. Den er Indre By på første klasse med butikker og caféer, bl.a. den navnkundige Café Victor. I er et smut fra Kgs. Nytorv hvor der er busser, Metro og Magasin, en kort slentretur fra Kongens Have med grønt og højt til loftet eller Købmagergade med sit levende miljø og shoppingmuligheder.

Kom med op over bylivet i Ny Østergade 10, 3. sal. I kan tage elevatoren dirkete op til lejligheden, hvor I kan åbne døren ind til 115 dagslyse kvadratmeter med store vinduer og højt til loftet. Lejligheden er lys og med lakerede sildebensparketgulv. De mange, gode kvadratmeter er perfekt disponeret med en central gang med stort badeværelse med bruseniche, godt køkken med plads til at bevæge sig omkring og til et bord til to, stort soveværelse med garderobe og rum med vaskesøjle til den ene side og opholdsstue og spisestue en suite til den anden side med udsigt over Ny Østergade og jeres nye kvarter. Kom forbi og mærk stemningen, tag en langsom slentretur gennem lejligheden mens I forestiller jer, hvordan I lige præcis kunne tænke jer at indrette den.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.