Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Værelse midt i Aalborg centrum !

Økonomi *

Husleje

2.700,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
6.290,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
8 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Hej med dig
Vi er en flok på 6 (3 dreng3 og 3 piger) i aldersgruppen 22+år, der lever i en lille oase midt i Aalborg centrum. Et værelse står snart ledigt, og derfor leder vi efter en ny kvindelig beboer, der kan overtage værelset og udflytternes plads i vores lille familie.

Værelse er 8 kvm og huslejen er på 2700. Depositum ligger på 6290kr.

Vi spiser sammen 6/7 dage om ugen, skiftes til at lave aftensmad, handle ind og har hver vores respektive rengørings- og ansvarsområder.
Da vi fungerer som en lille familie, vælger vi vores kommende "familiemedlem" med omhu. Vi er på udkig efter en ny beboer i alderen 22+.

Vi nyder hinandens selskab og har meget med hinanden at gøre, så derfor er det vigtigt, at den nye beboer er klar på at tage del i fællesskabet og engagere sig socialt. Vi er særdeles åbne over for dig, dine særegne træk og den inspiration vi kan få fra hinanden.

Kollektivet blev stiftet i 1994, og blev døbt Lak & Læder.
Det er en 2-plans lejlighed på 237 m2 i Algade, og består af en stor opholdsstue, et køkken-alrum, et lille toilet, et stort badeværelse, en god portion gangareal og seks beboelige værelser af forskellige størrelser (og pris).
Huslejen dækker stort set alle udgifter dvs. leje (inkl. vand varme og el), tv pakke, internet, TRYG indboforsikring samt indbetaling til en budgetkonto. Ud over huslejen indbetaler vi hver især 1000 kr. månedligt til en fælles madkonto som dækker alle måltider.

Har du lyst til at komme forbi til en rundtur i kollektivet, måske møde nogle af beboerne og mærke atmosfæren, skal du være meget velkommen.
Så tager vi en lille snak over en kop kaffe, hvor du kan lære noget om os og stedet.

Send os et lille skriv om dig selv. En kort beskrivelse og din grund for at søge. HUSK kontaktinformationer, navn, telefonnummer, e-mail, så kontakter vi dig.

Mange hilsner fra;
Kristian, Mille, Aksel, Nana, Samira & Daniel

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.