Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Rækkehus med central beliggenhed og søudsigt

Økonomi *

Husleje

9.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
1.755,00 kr.
- Varme
650,00 kr.
- Vand
300,00 kr.
- El
150,00 kr.
- TV
260,00 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse
175,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
9.000,00 kr.
- Depositum
27.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
131 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
indtil 1. juli 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Huset ligger i Viborg by helt tæt op af det hyggelige Latinerkvarter og med 5 minutters gang til byens gågader og parker, hvor der er mulighed for badning. Fra husets østvendte rum og terrasse er der en dejlig udsigt over Nørresø.

Huset består i stueplan af entre/bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt indbyggede skabe, forgang med toilet, åbent køkken med opvaskemaskine og køle-/fryseskab i forbindelse med stue og spisestue (ét rum), med fantastisk lysindfald. På første sal er der stort repos, med plads til ekstra sovepladser, nyere badeværelse og to gode værelser med skabsplads.

Med i lejemålet følger udeplanter, terrassemøbler og bænk foran huset (se billeder). Der udover kan der efter aftale medfølge egen carport med lille skur og ellers er der op til flere gratis parkeringspladser (grundejerforeningens) til rådighed foran huset. Cykelparkering kan benyttes ved carportene i anden række.

Der medfølger alarm, Yousee grundpakken og wifi. Vand, varme og el afregnes direkte med værkerne.

Huset udlejes i en periode på op til 2 år og er perfekt for singler, par eller den lille familie.

Kontakt ejer for nærmere information og fremvisning.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Viborg?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Viborg. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.