Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5-værelses bolig i København S.

Økonomi *

Husleje

18.417,58 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.900,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV
138,79 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
54.714,87 kr.
- Depositum
54.714,87 kr.

Detaljer *

Størrelse
145 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
På femte sal i en flot ejendom, findes denne nyistandsatte lejlighed.

Lejligheden består af en stor entre, to lyse stuer, en suite, med en dejlig udsigt. To store værelser samt et lidt mindre. To af værelserne er vendt mod gårdhaven. Hyggeligt køkken og badeværelse med bruseniche. Der er vaskemaskine/tørretumbler samt opvaskemaskine i lejligheden.

Der er elevator i ejendommen.

Beliggenheden af ejendommen er tæt på Christianshavn/Amagerbrogade/indkøbsmuligheder, samt kun en kort cykeltur fra indre by og det meget populære Amager Strandpark.

Ejendomme er bygget i flere omgange i løbet af 1920'erne og er en til dels frit beliggende boligkarre. Der er elevator i Store Mølle Vej ....

Bemærk

Boligen overtages vel vedligeholdt. Vi gør opmærksom på, at altan bliver påmonteret i løbet af 2019/2020. Lejestigning bliver 1.200 kr./md. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI, og er du registreret hos RKI, vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.