Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

6 værelses lejlighed - Sortedam Dossering, 2200 København N

Økonomi *

Husleje

20.600,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.000,00 kr.
- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
61.800,00 kr.
- Depositum
61.800,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
160 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne smukke lejlighed er beliggende lige ved Søerne centralt i København ikke langt fra hverken indkøb eller offentlig transport. Boligen ligger næstøverst i en spændende 5 etagers københavnerejendom, som er en del af en boligkarré opført i perioden 1871 til 1890´erne i klassiske og solide materialer. Karréen danner rammen om et beskyttet gårdmiljø, som kan benyttes til forskellige ude aktiviteter eller blot som et helle på en dejlig solskinsdag.

Lejligheden indeholder: Entré. Stor og lys stue en-suite med den smukkeste udkig over Søerne. Dejligt køkken med alle hårde hvidevarer. 3-4 soveværelser afhængig af behov. Skønt badeværelse med bruseniche, samt kombi vaskemaskine og tørretumbler.

Billederne er henvisningsbilleder fra en lignende lejlighed i samme ejendom.

En smuk herskabelig lejlighed i et meget attraktiv og eftertragtet kvarter.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.