Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Pladehals Allé, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

12.238,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
12.238,00 kr.
- Depositum
36.714,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
89 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. august 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligerne

Faciliteter

Højt til loftet
Lejligheder med lys fra begge sider
Store vinduespartier helt til gulv
Altaner og terrasser
Frodigt gårdmiljø
Depotrum
Fælleslokale i stueetagen

Alléhuset har en helt unik placering ved marinaen og pladsen. De fleste af lejlighederne har udsigt over marinaen, Frederiksholmsløbet og pladsen på den ene side, og på den anden side kan du se ud i den store, frodige gård. Ankomst til boligen er via stisystemet, som forbinder bydelen. Boligerne er delt op som byhuse i 4-5 etager med murede facader i forskellige nuancer, så hver opgang fremstår med sin helt egen karakter.
Der er fire hovedtyper og mange lejligheder, som er unikke. Med en rumhøjde på 2.6 m er der højt til loftet og de store vinduespartier helt til gulv gør lejligheden endnu mere rummelig og med masser af dagslys. Materialerne er nøje udvalgt med fokus på funktionalitet og god kvalitet. Trægulvene i lejlighedens værelser, stuer og køkken er i eg med mat hvid lak, der fremstår lyst og er rengøringsvenligt.
I køkkenet er valgt en sort kompaktlaminatbordplade med underlimet vask, der står i god kontrast til de hvide køkkenelementer med integrerede greb fra HTH. Hårde hvidevarer som ovn, kogeplader, opvaskemaskine og køle-fryseskab er god kvalitet fra Whirlpool. Hele lejligheden er opvarmet af gulvvarme, så små og store fødder kan holde sig varme om vinteren.

Boligtype A
Boligtype A er på 47 – 68 m² med et værelse og et åbent køkken-alrum. Boligen er i to niveauer med 4 m til loftet i stuen mod vandet og en lille trappe op til køkkenet. Der er et stort vinduesparti mod Frederiksholmsløbet, hvilket giver en helt enestående oplevelse. Nogle af boligerne har depot i selve lejligheden, og andre har depot med adgang fra trappen tæt på boligen. Stuelejlighederne har direkte udgang til forhave mod vandet samt hævet terrasse mod gården.
Boligtype B
Boligtype B er på 72 – 97 m² med to værelser og et åbent køkken alrum. Fra entréen kommer du ind i det store, åbne køkken-, spise- og opholdsrum. Der er store vinduespartier i hver ende så rummet er meget lyst. Det ene værelse har depot, som kan anvendes til walk-in closet, så der er god plads til tøj og opbevaring. Badeværelset er gjort ekstra rumligt med et stort spejl, væghængt toilet, og der er plads til at placere vaskesøjle. Alle boliger har en stor altan på den ene side og et stort vinduesparti, som kan åbnes, på den anden. Du kan vælge om du vil have altan til formiddagssolen og vandudsigt eller altan mod den grønne gård og aftensolen. Alle altaner er trukket halvt ind i bygningen, så den er lidt privat, og du vil altid kunne sidde i læ og tørvejr.
Boligtype C
Boligtype C er på 135 m² til den store familie med tre værelser, to badeværelser og et stort, åbent køkken-alrum. Du kan have to stuer eller vælge at lave et ekstra værelse. Når du træder ind i boligen, er der en stor garderobe med plads til overtøjet. Det ene værelse har depot, som kan anvendes til walk-in closet, så der er god plads til tøj og opbevaring. Boligen ligger på 6. sal hvor udsigten er fabelagtig. Der er altan både mod vest og mod øst, så I har rig mulighed for at nyde solen hele dagen.
Boligtype D og E
Boligtype D og E er på 70 – 95 m² med et eller to værelser og et åbent køkken-alrum. Det ene værelse har depot, som kan anvendes til walk-in closet, så der er god plads til tøj og opbevaring. Type D ligger på det nordlige hjørne ud til alléen og boligtype E ligger mod øst med udsigt til den nye plads. Du vil kunne finde lige den lejlighed, som passer bedst til dig, der er nemlig mange forskellige med stor variation i rumlighed. Alle boliger har en altan og en del en ekstra stor hjørnealtan. Alle altaner er trukket halvt ind i bygningen, så den er lidt privat, og du vil altid kunne sidde i læ og tørvejr.
Fælleslokale
Til mødet i kajakklubben, barnedåben eller den runde fødselsdag er der et stort fælleslokale med plads til ca. 45 personer. Der er køkken med både ovn, opvaskemaskine og køle/fryseskab. Lokalet ligger i stueetagen med mulighed for at åbne de store vinduespartier og sætte sig ud på pladsen, eller i gården at bruge udekøkkenet eller den store grill.
Udearealer
Den store gård er indrettet som et frodigt og naturligt landskab. Mange træer og buske har lækre frugter og bær lige til at spise. Ved opgangen er der en lille opholdsplads og herfra kan man ad slyngede stier bevæge sig ned ad skråningen til de store fællesarealer. Du kan tænde bål på bålpladsen og sidde på de store marksten. Der er grillplads til den store festdag eller udekøkkenet, hvor du kan tilberede aftensmanden. Gården har flere mindre rum, og der er mange muligheder for at gå på opdagelse og blive overrasket.
Miljørigtig og lavt vedligehold
Boligerne er opført i energiklasse 2015, hvilket sikrer, at boligerne opfylder skrappe energikrav og dermed holder varmeudgifterne i bund. Det giver et behageligt indeklima og en fornuftig boligøkonomi og desuden kan man have god samvittighed over at passe på miljøet. Der er brugt gode materialer, som kun kræver et minimum af vedligeholdelse, så du i stedet kan bruge kræfterne på det du virkelig holder af.

Bemærk

* Lejen inkl. rabat løber frem til d. 30. november 2019.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.