Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Tværvejen, 6360 Tinglev

Økonomi *

Husleje

5.965,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
520,00 kr.
- Vand
365,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
20.640,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
86 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. september 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Dejlig lejlighed i forholdsvist nyt byggeri som er bygget hvor Tinglevhus tidligere lå, og bebyggelsen bærer af samme grund navnet Tinglevhus. Der er altan til alle lejligheder lige som der er store fællesaltaner i forbindelse med opgangen til lejlighederne. Der er elevator i bebyggelsen som sammen med den gode indretning af lejlighederne gør at de er særdeles velegnede for såvel handicappede og ældre.

Byggeriet er centralt placeret i Tinglev lige overfor station og med mindre end 100 meter til mange forskellige indkøbsmuligheder.

Billeder er ikke nødvendigvis fra den ledige lejlighed men fra afdelingen som helhed. Forbrug angivet med 0 betyder at lejer selv afregner med forsyningsvirksomheden.
Denne bolig er almennyttig hvilket betyder at du kan søge boligindskudslån og boligsikring efter de gældende regler. At boligen er almen betyder også, at der ikke er nogen der tjener på din husleje idet lovgivningen pålægger almene boligselskaber at holde en omkostningsbestemt husleje.
Såfremt du ønsker det, kan du også selv gennem deltagelse i de årlige beboermøder, være med til at fastlægge budget for afdelingen samt beslutte hvilke ting der skal gøres i afdelingen i løbet af den/de næste år.
Du har samtidig sikkerhed for, at udlejer overholder lejelovgivningen og retter sig efter evt. påbud der kommer fra boligklagenævn og boligret i tilfælde af tvist mellem lejer og udlejer.  
Du kan komme i kontakt med os på telefon mandag, tirsdag og onsdag fra kl. 9 til 14 samt torsdag fra 9 til 16. Vi svarer på mails alle hverdage indenfor normal kontortid, og ringer dig gerne op hvis du ønsker det.

Varme:
Varmecentral med naturgas - velisolerede boliger og lavt energiforbrug

Antenne:
Fælles antenne

Husdyr:
Ikke tilladt

Garage:
Nej

Grønne områder:
Byskoven ca. 1 km

Legeplads:
nej

Skole:
Ca. 1 km - der er både dansk og tysk skole

Offentligtransport:
Lige overfor rutebil og togstation

Fritid:
Rigt foreningsliv i byen

Fælleshus:
60 personers festsal

Ekstern festmulighed:
Uge forsamlingshus med stort køkken (ca afstand 4 km)

Indkøb:
Masser af butikker i centrum i gåafstand. Bla. optiker, urmager, tandlæge, frisører, Super brugs, Fakta, Aldi, bageri, apotek, boghandel med posthus, genbrugsbutik og læger

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.