Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Strømgade, 9800 Hjørring

Økonomi *

Husleje

4.500,00 kr.

Forbrug
500,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
13.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
66 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Nu udlejes en dejlig toværelses lejlighed i hjertet af Hjørring by. Lejligheden er beliggende i Hjørrings gågade, Strømgade, som er en dejlig og rolig gågade, hvor der samtidig er ved at ske en masse nyt. Lejlighedens placering på 2. sal gør, at man kan nyde den centrale beliggenhed og samtidig er oppe i en højde, hvor man ikke bliver generet af byens aktivitet.

Selve lejligheden er en stor toværelses med gode, regulære værelser, spisekøkken og eget badeværelse. Lejligheden har desuden egen vaskemaskine, så du slipper for at skulle overholde vasketider og dele med andre som i et fællesvaskeri.

Inden overtagelse bliver lejligheden malet og hvidtet så det står fuldstændig skarpt og er helt klar til en ny lejer pr. 15. juli 2018.

Husdyr er ikke tilladt.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.