Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Emma Gads Vej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

14.900,00 kr.

Forbrug
1.000,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.900,00 kr.
- Depositum
44.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
93 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Laxnesshus ligger i det nyopførte Bellakvarter ved Bella Center Copenhagen og tilbyder moderne byboliger i et nyt og mangfoldigt bykvarter.

Laxnesshus har karakter af en åben karréstruktur og er opført i smukke mursten. Facaden varieres af glaserede tegl i forskellige farver, som også giver hver opgang sit eget særkende.

Boligerne er indrettet med funktionelle planløsninger, der sikrer en effektiv udnyttelse af alle kvadratmeter med store opholdsrum, praktisk indrettede værelser og et minimum af gangareal. Køkkenalrummene er gennemlyste og strækker sig i bygningens fulde dybde eller over to hjørner. Det sikrer maksimal kvalitet af dagslys i hovedopholdsrummene i alle døgnets lyse timer.

Alle boliger har altaner eller franske altaner og visse lejligheder har også adgang til private tagterrasser. I stueetagen har man som beboer mulighed for selv at præge udearealerne ved at indrette sig i de dybe vinduesrammer, der er udformet som både bænke, franske altaner og plantekasser.

Gårdrummet er indrettet med opholds- og legearealer og beplantet med smukke høje græsser, der refererer til Amager Fælleds frodige natur. Alle beboere har desuden adgang til en stor fælles tagterrasse på tredje sal med god

visuelkontakt til gade og gård. Her er der mulighed for at etablere egne nyttehaver og drivhuse.

OBS: Billederne er taget af prøveboligen, derfor kan udtryk samt planløsning variere.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.