Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4-værelses i Ringkøbing

Økonomi *

Husleje

7.119,72 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.119,72 kr.
- Depositum
21.359,16 kr.

Detaljer *

Størrelse
118 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. juli 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Algadehaven er en charmerende ejendom bestående af 16 boliger og enkelte erhvervslejemål. En del af boligerne er placeret i det gamle Højskolehotel, der er tegnet af arkitekt Ulrik Plesner. De øvrige boliger er indrettet i en tilbygning opført i 1985/86.Bebyggelsen harmonerer med de øvrige gamle byggerier i Ringkøbing med en klassisk rød murstensfacade og elegante hvide vinduer og gesimser langs tagfoden. Ejendommens gamle hotelhave er bibeholdt som et fælles område for beboerne, ligesom der er et hyggeligt fælles gårdareal til bebyggelsen. Ejendommen Algadehaven er centralt beliggende i den gamle bykerne i Ringkøbing.

Bemærk

Boligen overtages vel vedligeholdt. Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.