Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Skovlunde Torv, 2740 Skovlunde

Økonomi *

Husleje

11.800,00 kr.

Forbrug
1.000,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.800,00 kr.
- Depositum
35.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
86 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Kunne du tænke dig at bo tæt på byliv og natur? Så er de nyopførte lejligheder på Skovlunde Torv måske noget for dig.

Hvor det gamle posthus før lå opføres 28 nye lækre lejligheder på Skovlunde Torv i høj kvalitet. Lejlighederne er fra 79-101 kvm fordelt mellem 3- og 4-værelses lejligheder. Du kan vælge mellem 79, 86, 91, 92 og 101 kvm.

Beliggenheden er et stort plus i hverdagen, for her kommer I til at bo tæt på alting og med gåafstand til stort set det hele. Som nabo til Skovlunde Centret kan I ordne indkøb på ingen tid eller hente noget hurtigt aftensmad, hvis I kommer sent hjem fra arbejde. Skal I videre omkring, så er der kort vej til S-toget.

Den fremadskridende byudvikling kredser især omkring en levende bymidte, en masse rekreative områder og spændende aktiviteter for borgerne - både unge som gamle. Her er plads til både fordybelse og nærvær samt gode oplevelser for krop og sjæl. I nærområdet finder du smukke naturområder - blandt andet Skovlunde Bypark, som er et grønt åndehul midt i Skovlunde, der benyttes til arrangementer og som udflugtsmål for alle aldre. Derudover er der masser af mulighed for shopping i det pulserende byliv, og er du kultur-interesseret, er der også her et væld af tilbud.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.