Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Fjelshøj Husene –Velkommen til!

Økonomi *

Husleje

7.260,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
400,00 kr.
- Vand
400,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.260,00 kr.
- Depositum
21.780,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
80 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Velkommen indenfor i disse nye moderne lejligheder!

”Fjelshøj Husene” består af 56 3-værelses lejligheder. Alle lejlighederne har egen altan eller terrasse, hvor udelivet kan nydes.
Alle boliger har indbygget depotrum på 1.6 m² samt fælles bil- og cykelparkering.
Lejlighedernes husleje strækker sig fra 7.260 – 8.160.

Yderligere fakta:
- 3 værelses lejligheder
- 79,5 kvm
- Lamelparket trægulv, ask
- Inventar fra Invita
- Hårde hvidevarer fra Bosch (glaskeramisk kogeplade, ovn, opvaskemaskine og Køle/frys)
- Forberedt til vaskesøjle
- Gulvvarme på badeværelset
- Alle lejligheder har altan eller terrasse
- Elevator
- Dørtelefon
- Fælles parkering ved ejendommen
- Cykelparkering ved ejendommen

”Fjelshøj Husene” er placeret som indgang til det helt nye og attraktive boligområde på Marshalls Allé, som ligger midt i skøn natur. Nær boligerne findes også gode indkøbsmuligheder, ligesom sport, leg og underholdning findes i Gigantium få hundrede meter væk.
I dette nye område har Aalborg Kommune ekstra fokus på de gode muligheder for brug af offentlig transport. Nær ”Fjelshøj Husene” er der således gode busforbindelser, som gør dagligdagens gøremål mere tilgængelige. Disse forbindelser vil ligeledes blive udviklet og forbedret yderligere i de kommende år.

Lejlighederne er placeret på en grøn ”ø” af tætklippet græs, som omkranses af engbeplantning. På denne ”ø” er de 3 huse placeret i hhv. 4-6 etagers højde. Den højeste bygning vil, mod øst, markere adgangen til det nye boligområde. Der er taget stor højde for at sikre og bevare en åben og let bebyggelse. Boligerne er placeret mod nord, og skaber dermed plads til åbne opholdsarealer mod syd, hvor de gode sommerdage kan nydes. Bebyggelsen placeres således at den tilgodeser livet i og omkring lejlighederne bedst muligt. Boligerne trækkes væk fra den lavere bebyggelse mod syd, og imellem de åbne opholdsarealer og nabo, placeres parkeringspladserne i grønne “lommer”.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.