Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed med altan i Brabrand.

Økonomi *

Husleje

8.015,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
710,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
23.985,00 kr.
- Depositum
23.985,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
79 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Flot 3-værelses med altan og attraktiv beliggenhed.

Med sin beliggenhed i højt stueplan ligger man godt med en absolut topbeliggenhed i Gl. Brabrand! Her ligger man i gåafstand til Brabrand Søen, Årslev Engsø og de skønneste naturområder, skov og etablerede stisystemer.

Indflytningsklar bolig med funktionel planløsning. Opholdsstue der har et dejligt lysindfald samt udgang til altan, 2 regulære værelser, nydeligt badeværelse i lys stil med badekar og vindue, hvidt lyst køkken med god skabsplads.

Ved ejendommen er der flere store grønne arealer med legeplads.

Mulighederne for dagligvareindkøb, skole, sportsinstitution og offentlig transport må siges at være gode, da ejendommen er placeret med en rigtig god infrastruktur.

I kort afstand fra lejligheden ligger Brabrand-stien, hvorfra man nemt kan komme til Aarhus By via cykel.

Bemærk

Boligen overtages nyistandsat. Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug.   Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering. Vi gør opmærksom på, at det kun er tilladt at bo alene med eller uden børn, 2 voksne, eller et par med et eller flere børn. Ejeren af boligen tillader ikke bofællesskab. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.