Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Else Alfelts Vej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

15.995,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
750,00 kr.
- Vand
350,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
47.985,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
103 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lys, nordisk kvalitet præger ligeledes boligerne inde døre, der er belagt med egetræsgulv, indrettet med et stilrent HTH køkken, og flot integrerede hårde hvidevarer fra kendte leverandører. Alle lejligheder har elevator til døren, egen affaldsskakt på etagen of opgange indrettet med videoovervågning. På den måde sikrer vi, at der er plads til alle, både den helt unge børnefamilie og senioren, som ikke skal besværes med for mange ture på trappen. Lejlighederne fordeler sig på mellem 2, 3 og 4 rummelige værelser. Den nøje overvejede rumfordeling gør lejlighederne lette og praktiske at indrette uanset om der ønskes børneværelser, gæsteværelser eller et hjemmekontor.

Hele området omkring Cobrahaven er en oase for det moderne bymenneske der holder af frisk luft og god plads. De åbne vidder omkring Kalvebod Fælled kan nydes fra ejendommens syd- og vestvendte lejligheder, imens de nord- og østvendte har udsigt mod Ørestads Syds arkitektoniske perler og det charmerende og frodige gademiljø. Der er etableret legeplads for de mindste og grønne områder hvor ejendommens beboere uforstyrret kan nyde hinandens eller eget selskab.

I CobraHaven tilbydes leje af p-plads i kælderen, hvorfra der er direkte indgang til opgangenes elevatorer.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.