Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lejlighed på 419 m2 - Oslo Plads, 2100 København Ø

Økonomi *

Husleje

49.900,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
2.000,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
149.700,00 kr.
- Depositum
149.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
419 m²
Værelser

ukendt

Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Jeres drømmelejlighed her? 419 luksuriøse kvadratmeter med højt til loftet og walk-in closet

Elsker I Østerbro, men kan bare ikke undvære Indre By – eller omvendt? Vil I gerne have grønne områder og tog til tiden kun et minut væk? Og drømmer I om at sætte nøglen i døren til en stor, superlækker lejlighed, der giver jer alt det ovenstående - og tilmed den herlige følelse af luksus hver dag? I finder den på Oslo Plads nr. 14. Til den ene side løber Dag Hammerskjolds Allé, på den anden side ligger Østerport St. med tog i begge retninger, mens Indre By ligger lige fremme. Fra jeres lejlighed på Oslo Plads er der kun få skridt til Kastellet eller det grønne område bag Statens Museum for Kunst.

Ejendommen er bygget i palæstil og kaldes for Glacispalæet. Og det er ikke bare den fornemme facade eller det indbydende indgangsparti, der giver jer palæfornemmelsen. Herskabeligheden bliver kun forstærket, når I åbner døren og træder inden for til hele 419 luksuriøse og højloftede kvadratmeter med stukloft og første parket til byrum og grønne områder. I får hele fire, store opholdsrum i den ene ende af lejligheden, hvor I også finder et stort badeværelse. Den anden ende af lejligheden byder på et master bedroom med direkte adgang til jeres eget walk-in closet, to gæsteværelser, et stort badeværelse, et toilet og et separat vaskerum. Kom forbi og mærk den herskabelige atmosfære. Vi glæder os til at byde jer velkommen i jeres nye palæ.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.