Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

6 værelses lejlighed - Østbanegade, 2100 København Ø

Økonomi *

Husleje

28.401,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.600,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
85.203,00 kr.
- Depositum
85.203,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
238 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne enestående liebhaver lejlighed som er opført i 1903 er beliggende yderst centralt på Østerbro. Det er er flot og historisk ejendom med mange arkitektioniske finesser og detaljer.

Fra lejligheden er der få minutters gang til både gode togforbindelser ved fra Østerport station og busforbindelser fra buscentralen på Trianglen. På Østerbrogade finder man endvidere gode indkøbsmuligheder, et rigt café- og shoppingliv og smukke grønne områder som bl.a. Kastellet og Fælledparken.

Lejligheden er beliggende i en smuk og klassisk ejendom med præsentabel trappeopgang med elevator samt ugenert og aflukket gård, hvor der er plads til både leg og hygge. Til lejemålet hører der endvidere eget opbevaringsrum i kælderen.

Lejligheden indeholder: Lækker lejlighed med nyrenoveret køkken, bad og toilet fra sommeren 2016. Skøn éntre/forstue. Herefter direkte adgang til 3 stuer én-suite mod Østbanegade og en stor spisestue, som forbinder lejligheden fra stue og køkken. Der er 3 dejlige soveværelser – og mulighed for et værelse mere, hvis en af stuerne laves om til et værelse. Super skønt køkken med alle hårde hvidevarer. Dejligt badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler, samt vindue. Gæstetoilet.

Billederne er henvisningsbilleder fra en lignende lejlighed i samme ejendom.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.