Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Teglholmens Østkaj, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

18.250,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.000,00 kr.
- Vand
400,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
18.250,00 kr.
- Depositum
54.750,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
121 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. oktober 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Østkajens gårdrum er en grøn oase, der indbyder til leg, hygge og fællesskab. Her er både grillområder, bænke og legeområder med hængekøjer, trampoliner, boldspil og junglestier. Som beboer kan du tilmed leje værelser til dine overnattende gæster, og der er også mulighed for at gøre brug af det veludstyrede beboerlokale med både spise- og loungeområde. Ligeledes tilbydes leje af parkeringspladser i bygningens parkeringskælder med direkte adgang til alle kareens elevatorer.

Det bliver et særdeles cykelvenligt område, og med Rådhuspladsen og Hovedbanegården i en cykelafstand på under 15 minutter. Busserne 14, 34 og 992, der stopper få minutter fra dit hjem sikrer derudover nem forbindelse til både s-togslinjerne og metroen. Det moderne område er designet til et nemmere liv med tid som fokus. Et liv her byder på en bekvemmelig hverdag, hvor din lokale Netto ligger få skridt fra din hoveddør og skole og børnehus er placeret på nabogrunden.

Kombinationen af by, vand og natur er ikke mange forundt, men det er netop dét, Teglholmen kan tilbyde. Udsigten til Amager Fælled på den anden side af Sluseløbet, giver nemlig beboerne mulighed for at gå uhindret fra by til natur. Her er både hestefolde, bålpladser, legepladser, Grønning Petanquebane, løberuter og en træningspavillon, natur med noget for enhver smag. Teglhomen er i rivende udvikling og bliver et levende område med havnebassin, rekreative områder, promenader, gang- og cykelbroer, der forbinder holmene, og smukke karrébyggerier, omkranset af havet og kanalerne, der er designet til at matche hinanden såvel som området.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.